מתייעלים - ארגון בנקל וארגון תבונה


הד ציבורי נרחב בעקבות המבצע החשוב שפורסם כאן לפני שבועיים - פרי שיתוף פעולה של ארגון 'תבונה' וארגון 'בנקל'.
​
​קרוב ל-900 משפחות ביצעו משימות ונרשמו ל'הגרלה הגדולה'.

המשימות שהכי בוצעו

​משימה 37​ - המשימה הראשונה שיושמה ע"י רוב הנרשמים:

​יותר מ-800 משפחות הצהירו שהם טיפלו בכספי המעשרות וקיבלו את ההבטחה הגדולה ללא הגרלה 'ובחנוני נא בזאת'.


✓

משימות 18-19 - משפחות שהכפילו את סכום ההפקדה ב'חיסכון לכל ילד' והעבירו למסלול בסיכון מוגבר:
​655 משפחות הצהירו שהם הכפילו את סכום ההפקדה והעבירו אותו למסלול בסיכון מוגבר.

2350 ילדים יקבלו (ע"פ אתר ביטוח לאומי) כ80.000 ₪ בגיל המשיכה והוריהם יוכלו לחתן אותם בנקל ובתבונה.


✓

​משימה 21 - בדיקת גובה התשלום החודשי בביטוחי חיים:
​220 משפחות בדקו את תשלום הביטוח חיים החודשי שלהם.
​ממוצע ההוזלה בביטוח חיים למשפחות שפנו דרך הקישור שלנו עומד על כ-50%.
​

✓

​משימה 7 - בדיקת הוצאות לא מוכרות בחשבון האשראי והעו"ש:
​530 משפחות ביצעו משימה זו ויותר מ270 מהם מצאו הוצאות לא מוכרות בסכומים משתנים.
​

✓

קהילות שהצטרפו אלינו

image

קהילות חשובות כבר הצטרפו למיזם האדיר - ללא עלות!


החבילה לגבאים כוללת:

- הוספת לוגו של הקהילה.

- פרוספקט מותאם להדפסה.

- קובץ להדפסה של כרטיס בגודל רב קו לרישום ידני של המשימות שבוצעו.

- מודעת פרסום לדרבון בני הקהילה.

גבאים שרוצים להצטרף מוזמנים לפנות למייל a033131313@gmail.com

הסיפורים שהגיעו אלינו

סיפורים מרגשים שהגיעו לפתחנו על משפחות שקיבלו זריקת עידוד והתחילו לטפל בכל הדברים שכולנו דשים בעקבינו - דוחים ונמרחים ולבסוף מפסידים!


יעקב יוספי (שם בדוי) בדק בבדיחות הדעת את חשבון האשראי החודשי, במחשבה שאם היו הוצאות חריגות בטוח הוא היה שם לב. לחרדתו הוא גילה, שבחודש האחרון - 2 הוצאות לא מוכרות שיחד מגיעות ל450 ₪, יעקב ממש נחרד ובמהרה הוא פנה לבדוק את החודשים לפני כן ולצערו התוצאות גם שם לא היו מרנינות.


לאה קנר (שם בדוי) כתבה לנו שלשנה הקרובה משפחתה חסכה בזכות המבצע מעל 4000 ₪ - בלי גוזמה (העבירו את חשבון החשמל לחברה מתחרה, השלימן מסמכים בבקשת הנחה בארנונה וההנחה כבר נכנסה לתוקף, פנו לבנק להורדת העמלות הקבועות).


משפחת זבולוני (שם בדוי) בחרו לטפל בכל התשלומים הקבועים ובתוך 9 ימים הם הוזילו (לטענתם) את ההוצאה החודשית ב300 ₪. הוזילו את הביטוח חיים על המשכנתא ב50%, ביטלו מכשיר סלולרי שלא היה בשימוש והוזילו את שאר חבילות סלולר הפעילות, ביטלו ביטוח מבנה שמשום מה נרשם להם פעמיים.


ומעל כולם משפחת צימרמן שהבינו שהם יותר מידי בבוץ ובחרו לחשוב קדימה ולהזמין ליווי כלכלי אישי ע"י מאמן מקצועי מבית 'תבונה'.

רוצים להצטרף גם?

קראו בעיון את הפרוספקט המצורף
בצעו את המשימות בהם אתם זקוקים להתייעל
​הרשמו כאן להגרלה הגדולה שתתקיים אי"ה ביום שלישי - י"א אב תשפ"ה

 
הצהרת נגישות

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של שלח מסר 
שלח מסר