שיתוף המייל  שיתוף  

 🍎ניוזלטר ראשון לראש השנה🍎 

image

מת​​י אקבל את הספר שקניתי

ראשית, תודה על האמון והתמיכה!
​רכשת את הספר "ברוכה את" במכירה המוקדמת, כשמה כן היא, מכירה לפני שהגיעו אלי העותקים המודפסים, שהחלה כאשר בית הדפוס אישר את העבודה.  במשך כעשרה ימים, נרכשו ​​מאה העותקים המוקדמים של הספר. התרגשתי עם כל רכישה ורכישה, ערכתי לעצמי רשימות של כל ההקדשות אותן אעשה, עד שלבסוף הבנתי שכל אחד ואחת מהרוכשים שתמכו בי והזמינו- יקבלו הקדשה אישית באהבה גדולה בתוך הספר.
​הספר ברוכה את נמצא בבית הדפוס מזה כשבועיים, אך בשל סיבות שאינן תלויות בנו, חל עיכוב בהדפסתו.
​ברגע שהספר יודפס, אשלח עדכון ניוזלטר נוסף. בנוסף, אשלח לך ישירות מספר מעקב בדואר הרשום או הזמנה לבוא לאסוף. תודה!

image

תפוח, פרי הברוכות

כל מה שאפשר לעשות עם תפוח חוץ מלטבול אותו ​​בדבש ולברך:
  • ​מסיכת פנים מתפוחים מרוסקים יעילה להשבת לחות לעור יבש.

  • ​רסק תפוחים ביתי, ללא קליפה, מתאים כמזון לכל מצב של רגישות מערכת העיכול.

  • ​חומץ תפוחים ביתי (מתכון בספר) נעשה מליבות התפוחים. כבר כעת, איספו את ליבות התפוחים שנותרו מהכנת התפוחים לשולחן החג והכניסו אותם לצנצנת זכוכית. כסו במים מורתחים מקוררים וסגרו בבד או פיסת גאזה. עד שיגיע הספר, כבר יהיה שם תינוק חומץ נחמד ושימושי. 

מכירה מוקדמת לחברים בלבד לזמן מוגבל

שווה לחצר- בצל ירוק - בקלות

מדי בוקר אני יוצאת אל הגינה לקטוף בצל ירוק לסלט. 
​הכיני לך ערוגת בצל ירוק טרי לכל השנה. התחילי בבצל ירוק עם השורשים הקטנים כפי שנמכר בצרור בכל מכולת ושוק. חתכי את העלים הירוקים- אלו ישמשו אותך כבר כעת לסלט. השאירי כחמישה סנטימטרים של שורשים קטנים וגבעול. 
​שתלי אותם בערוגה או עציץ, כאשר החלק העליון של הגבעול מציץ מעל האדמה. 
​מכאן ואילך, הבצל הירוק יוציא עלים ירוקים. מתוך כל שני עלים על הצמח, קטפי אחד והשאירי אחד. תוך כשבוע יעלה עלה ירוק חדש במקום זה שקטפת. 
​הכיני לך ערוגה שתספק לך את מספר העלים הדרוש לך לכל יום. אני משתמשת בשני עלים ליום לסלט גדול לכל המשפחה. ויש לי כעשרה צמחי בצל ירוק בערוגה. 

הכנת בצל ירוק לשתילה
ערוגת הבצל שלי

שווה ביקור- קומקום בית תה

image

בדרך בית לחם 23, שכונת בקעה בירושלים, מסתתרת שכיית חמדה לחובבי התרבות הבריטית.

קומקום בית תה. בית התה הוקם על ידי מיכל ווזנר ומציע קפה, תה, כריכים, עוגות והכי חשוב-  מנת תה ומגדל מגדנות, ובמגדל שלוש קומות. כריכונים בריטים יפים וטעימים, סקונס, שמנת וריבה ביתית ופטיפורים ופירות נהדרים בקומה השלישית. 

​בפנים מדפים מלאים אסתטיקה, חנות קטנה עם כלים, חליטות, מתנות, ספרים ( הספר שלי גם יהיה שם) וכוסות וינטאז מקסימות. ושתי פינות ישיבה במיזוג ובאוירה הרומנטית להפליא.

קישור לקריאה נוספת ועוד תמונות-
​קומקום בת תה - המלצה חמה 

שווה להצטרף- קבוצת ברוכה את 

​פתחתי קבוצת פייסבוק לקוראי הספר (כן, אפשר להצטרף, זה עשוי להיות מקום להיוועץ בו על בסיס "ברוכה את") - הנה קישור לבהצטרפות

קבוצת פייסבוק לדיונים, שאלות, עזרה הדדית 

יהיה מעניין- קורסים וסדנאות

בימים אלו אני מתכננת סיורי הכרות וליקוט בטבע, קורסים בני מספר מפגשים וקורסים יומיים וקצרים. ואפילו סדנאות אונליין. אשמח לשמוע ממך, האם יש לך צורך כזה?  מה עדיף לך, סדנאות חד פעמיות, קורס שנתי או פה ושם אירוע ליקוט/אונליין/הכנת שיקויים ביחד? 
​תודה!
​

image

 בברכת 
​
שנה טובה, גשמי ברכה, בריאות מלאה, שפע פרנסה ושמחה

​עינבל ויסמן

0544877309 ☎                                                           toferethalomot@gmail.com 📪

 
הצהרת נגישות

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של שלח מסר 
שלח מסר